L’experiment de tercer

El dia 1 de febrer la classe dels dracs intel·ligents van venir a la nostra classe per ensenyar-nos un experiment que van fer .Es tractava d´uns planetes que poden girar sobre sí mateixos i també al voltant del sol .Era impressionant! Per fer l’ experiment necessitaves un imant i xinxetes. Les xinxetes estaven enganxades a uns planetes de cartolina. Per altra banda,  els nens van pintar en uns full negres un sol al mig del full. Llavors, posaven l’imant per davall del full i posaven la xinxeta per dalt del full i com que l’imant agafava la xinxeta, la feien rodar al voltant del sol i aquesta també girava sobre sí mateixa.

Us deixem veure un vídeo sobre això.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *