Viatgem pel món

Estem  fent un projecte de medi per estudiar coses a prop del món.

Com ja sabeu, el dia de la castanyada va venir el germà de la Jenny, i ens va explicar que treballar d’auxiliar de vol i viatja per tot el món. Nosaltres el volem acompanyar! Anem a buscar informació dels països als que viatja per sobre com són i així aprendre molt de geografia. Tota la informació la posem en el nostre passaport i cada vegada que passem per un país el que pintem al nostre mapa de països. A més a més, abans del mati mentre esmorzem veiem vídeos i documentals sobre els països  que estem estudiant. Resultat d'imatges de fotos de marruecos

Resultat d'imatges de nueva yorkResultat d'imatges de la casbah

Resultat d'imatges de puente san francisco

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *