L’Inspector Sito

El dimarts dia 31 de gener vam anar a la biblioteca Andreu Nin, perquè  era la setmana de la novel·la negra de Barcelona. Vam anar per fer l’activitat de l´Inspector Sito, per començar la Mercè i la Clara van dir que una bibliotecària molt dolenta havia amagat els llibres de l´Inspector  Sito  també  ens va dir que cada cd, DVD, llibre i revista tenia una signatura diferent. Ens vam dividir  en cinc  grups de quatre persones i un de tres. Ens va donar un mapa i una de les set pistes, teníem que trobar totes. Havíem de trobar els llibres, cd, DVD i revistes es necessitava el catàleg aladí. Els primers en trobar el llibre de l´Inspector Sito va ser el grup del Mimoun, els segons va ser el grup del Tarek, els tercers va ser el grup de la Douae, els quarts va ser el grup de la Shahana, els cinquès va ser el grup de l´Ismael, i els sisens va ser el grup de l´Ehtisham. Al final ens van donar el carnet de l´Inspector Sito i un llapis, el carnet de l´Inspector Sito serveix per mostrar a les biblioteques que som el grup  de l´Inspector.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *