EL MARROC

El primer país que hem visitat amb el nostre passaport és el Marroc. i està a Africa. Hem après moltes coses sobre el Marroc. La seva capital és Rabat, i  les persones  que viuen allà reben el gentilici de marroquins i marroquines. La muntanya més important és l’Atlas i el Rif. Els rius més importans són el Sebu,am er Rbia i Mulaya la moneda que ea fa serbir es el dirham  alguns dels animals que habiten son el ruc,el  camell i el cavall. El menjar tipic són el kebab,el cous-cous i el tàjin. A més de l’àrab parlen altres idiomes, i dialectes com el amazic. La seva religiò és la musulmana.El marroc limita amb l’oseà Atlànti i el mar meditrrani.

 Resultado de imagen de kaba

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *