EL DIA DE LA PAU

El dia de la pau, dilluns 30 de gener del 2017, vam veure vídeos de la gerra de Siria. Eren vídeos sobre els nens que hi vivien allà i com estaven patint per la guerra. Aquests nens havien perdut les seves cases i alguns a les seves famílies i tenien que marxar del país perquè era perillos viure allà. No tenien roba ni familia i tenien poc menjar Ens donava molta pena per el que passava perquè tenim roba, casa, podem anar a l’escola i podem aprendre. A més a més, tenim les nostres families i amics que ens estiman molt.

Els nens de quart,cinquè i sisé vam baixar al pati d’infantil per fer el símbol de la pau amb els nostres cossos.

img-20170130-wa0003_opt

Quan vam acabar, vam pujar a les classes i entre tots vam fer un mural de la pau. Per-fer-ho vam agafar papers de colors i vam retallar cors. A dintre dels cors vam escriure desitjos de pau. El mural simbolitza un arbre, on el tronc és una mà i les fulles són cors, perquè amb les nostres mans i la nostra ajuda podem ajudar a la gent i que hi hagi més pau al món.

img_20170216_093227_hdr_opt

img_20170216_093235_hdr_opt

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *