EL FANTASMA DE CANTERVILLE

A la classe hem llegit el llibre del Fantasma de Canterville i us anem a explicar de que tracta.

Hi havia una vegada un bosc molt gran que en mig hi havia una casa molt gran.El propietari es deia Simon. Pero un dia es va morir i la casa es va quedar sense propietari. Un dia una familia es volia mudar a aquella casa. Ells no sabien que hi vivia un fantasma i la van comprar i desde aquell dia van tenir problemes, tot i que tot el que feia el fantasma per espantar-los no servia per res. Aquesta família no tenia por del fantasma. Els hi feia gràcia.

La família es deia Otis. Una vegada quan van anar a la biblioteca es van trobar una taca de sang. El Senyor Otis la va netejar i es va treure pero el proxim dia va tornar. Un dia la filla del Senyor Otis es va perdre per la casa. I es va trobar una habitacio secreta. Hi va veure una cosa estranya. Era el fantasma i estava encadenat. Es va disculpar per tot el que havia fet  i va comprendre que no calia viure com un fantasma i que podia marxar. Llavors li va donar una caixa amb joies i coses presioses i va desapareixer.

http://1.bp.blogspot.com/-8_tQSR4yr74/UBRVfFdZERI/AAAAAAAAA84/SY2Eir3WlMY/s1600/El+fantasma+de+Canterville+MIGUEL+NAVIA03.jpg

MIMOUN I ISMAEL

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *