CONEIXEM EL POBLE ESPANYOL

POBLE ESPANYOL
El dijous dia 14 vam anar a un poble magnífic. El poble es deia: Poble Espanyol. Estava el Montjuïc no em recordo quina part perÒ crec a l’oest.
Primer en arribar al poble vam esmorzar a la Plaça Major perquè ja eren aproximadament les deu i trenta cinc. La plaça Major es la plaça mes gran d’allà i a mes a mes em va agradar perquè estava envoltada d’edificis.
Segurament havíem tingut mes pati de lo que tenim normalment. Després vam anar a veure una videoguia perquè tinguéssim una mica d’idea de que es tracta el Poble Espanyol. El Vam veure tres vegades :en Català , Castellà , anglès i a més a més amb subtítols russos. Teòricament desprès ens venia buscar un senyor però com que no va venir vam anar amb les mestres.
Ai! per cert ens acompanyaven 4 mestres (la Mariluz, Lidia , Àngels i la Mercè). Un cop estàvem allà un senyor del país Basc ens va introduir el Joc del Sarró. Havíem de fer equips i completar unes missions i en una llibreta se’ns indicava els passos. A mi em va tocar un grup del qual jo estava bastant contenta. Estava molt il·lusionada de veure tots els edificis de diferents autonomies d’Espanya. De la Rioja i de les illes Canàries no hi havia cap edifici. Els edificis que em van agradar mes van ser el de Saragossa i el de Tarragona .
Desprès d’acabar l’activitat vam anar a una zona de pícnic a dinar . Al lloc que ens havia dit el Diego (el senyor ) no vam poder entrar perquè ‘entrada que ens havia dit no era vàlida i per entrar havíem de donar un tomb .

autora:Salva

FOTOGRAFIES DE LA SORTIDA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *