Sant Jordi 2012

Com cada any els alumnes  de l’escola Portitxol hem participat a la Festa de Sant Jordi i també hem celebrat els IV Jocs Florals. Pel matí vam anar a la plaça de l’església on es va fer una audició de lectura de textos de Pere Calders per commemorar el seu centenari. Seguidament es va fer el lliurament de premis dels IVJocs Florals, els alumnes de 3r van participar amb poemes i els de 4t amb contes. En arribar a l’escola els alumnes de 3r van recitar poemes que han treballat durant els curs.
A la tarda vam tornar a la plaça per veure i escoltar l’espectacle de “llegendes i contes populars catalans “del grup Lapsus espectacle.
Per acabar la festa el berenar de xocolata desfeta i coca a càrrec de la pastisseria Brugués.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *