Apadrinament (2)

Alex Lorente – El món submarí de les Medes – 3 març 2010 L’Alex ens va explicar un tema del qual ell és un bon especialista ja que s’ha submergit un piló de vegades al fons de les illes Medes. Ens va parlar de les múltiples espècies que s’hi poden trobar així com de la importància de la seva conservació per la riquesa de biodiversitat que suposen.

Encara que no ho sembli allò de la imatge és un cuc!

Encara que no ho sembli allò de la imatge és un cuc!

De tant en tant els dofins visiten les Medes

De tant en tant els dofins visiten les Medes

Un cavallet de mar

Un cavallet de mar

El fons marí de les Medes és fantàstic!

El fons marí de les Medes és fantàstic!

Alex Lorente – Gestió de l’àrea protegida – 24 març 2010

Des de fa un any l’Alex és el Cap de l’àrea protegida de les illes Medes. En aquesta xerrada l’Alex ens va explicar quina feina fa per tal de conservar, vigilar, protegir i donar a conèixer l’espai protegit de les Medes.

Delimitació de l'Àrea Protegida de les illes Medes

Delimitació de l'Àrea Protegida de les illes Medes

Tots els de sisè amb l'Alex

Tots els de sisè amb l'Alex

Exposició al Consell Municipal de l’Estartit

Divendres dia 14 de maig, es va inaugurar l’exposició dels treballs que l’alumnat de sisè de l’escola Portitxol de l’Estartit, han elaborat relacionats amb el projecte d’apadrinament de les illes Medes i que romandrà oberta al públic a la sala del Consell Municipal de l’Estartit fins el dia 30 de maig.

Durant aquest acte al qual van assistir les autoritats municipals: alcalde, president del Consell Municipal; la inspectora del Departament d’Educació , Sra. Marta Ros, els col·laboradors del projecte, així com els familiars dels alumnes; els nois i noies de sisè van explicar la presentació de diapositives que han elaborat al llarg del curs. A més a més, l’alumnat, acompanyats pels col·laboradors del projecte, van oferir una “cantata” de nyacres i corrandes composades per ells amb la mestra de música de l’escola, amb la temàtica de les illes Medes.

cantant15
Cantant les “nyacres i corrandes de les illes Medes”
colc2b7laboradors
Foto “de família”: tots els alumnes amb els col·laboradors

Enllaç al reportatge de la TV3

Si cliqueu aquest enllaç podreu veure el reportatge que va emetre l’infoK el dia 11 de maig presentat per la Iacma Monterde:

http://www.tv3.cat/pprogrames/infok/infkSeccio.jsp?seccio=notis&idint=7715

snorkeling fons-mari
Diapositives snorkeling Video snorkeling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *