Visita a l’Ajuntament

Els alumnes de cicle mitjà hem visitat l’ajuntament del nostre municipi. Ens ha rebut el senyor alcalde Jordi Cordón i ens ha ensenyat les diferents dependències de la Casa de la Vila. També hem sortit al balcó des d’on els Reis Mags ens saluden; i hem vist el seu despatx.Després hem baixat a la plaça i ens hem fet una foto de grup. A continuació, hem anat a Can Quintana que és on es fan els Plens municipals i allà hem fet una entrevista a l’alcalde. Finalment hem tornat a la plaça per dibuixar-la. Per acabar de completar la sortida hem visitat l’exposició de fotografia que porta per nom Regidors/Regidores aprofitant que l’autor és el nostre mestre de 4t Vicens Rovira.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *