Jornada de Portfolio a Bilbao

 

El dia 25 de febrer es va celebrar la tercera jornada de formació del Portfolio Europeo de las lenguas. Aquestes jornades estan organitzades per APEE (Organismo Autónomo de Programas Educativos Europeos), i en aquest cas es va celebrar a Bilbao. Hi va assistir professorat de les comunitats autònomes de Galícia, Astúries, Cantabria, Catalunya, La Rioja i Navarra.

Les professores de secundària de l’IES Manolo Hugué (Imma Miralpeix, i Dolors Permanyer) de l’IES Joan Oró (Montse Irun) i de l’IES Ribes (Susanna Soler) , centres de secundària que estan experimentant el Portfolio a Catalunya, van assitir a aquesta jornada, juntament amb professores de primària, Lics i expertsl del Servei de llengües del Departament d’Ensenyament

Després d’una benvinguda per part de les autoritats de l’APEE es van presentar dues ponències:

Portfolio y proyecto integrado de centro, per Emilio García Prieto

Portfolio y evaluación, per Matilde Martínez

Per la tarda el professorat es va reunir per nivells per discutir temes relacionats amb la implementació del Portfolio, el Marc comú de Referència, les competènices i els nous currículums.

Les dues conferències van ser molt bones i ens van omplir d’idees per anar millorant en la implementació del Portfolio en els nostres centres.

representació de Catalunya

 

 Les meves llengües

 Llengua i dialecte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *