IES Montgrós visita IES Manolo Hugué

El dia 2 d’abril de 2009 els alumnes de l’IES Montgrós, de Sant Pere de Ribes van visitar els alumnes de l’IES Manolo Hugué, a Caldes de Montbui.

Els alumnes d’ambdós centres havien estat llegint la novela Zorro, en anglès, com a part del treball que es fa conjutament. L’última part del treball consisteix en la representació lliure d’un dels capítols de la coneguda novela, i amb aquest objectiu els alumnes de 2on de l’IES Manolo Hugué van fer aquesta representació en anglès davant dels seus companys de Sant Pere de Ribes

Els alumnes de Sant Pere de Ribes van riure molt i quan les obres es van acabar van triar un alumne de l’altre centre i li van passar un qüestionari en anglès amb preguntes personals, sobre el centre i sobre el treball per portfolio.

Va ser una llàstima que no parés de ploure en tot el dia, però tot i l’aigua, els alumnes de Sant Pere de Ribes van poder visitar el poble de Caldes, les seves termes romanes, balnearis, safareigos i fonts d’aigua calenta.

 Aquesta visita ha ajudat als alumnes a conèixer-se millor entre ells i els ha animat a participar més en el bloc. El tema ara està en quan es portarà a terme la propera trobada…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *