DIARI DEL PATI 1r (Escola de Bordils)

Els nens i nenes de 1r vam escollir a principi de curs tres llocs buits del pati gran per fotografiar.

Sortim a 2/4 de 10h del matí al pati amb el trípode i la càmera de fotos. També portem la primera foto que vam fer imprimida en paper per trobar el mateix lloc. Busquem el mateix enquadre i fem una nova foto. Hem fet fotos el mes de novembre, desembre i gener.

Aquests mesos les fulles dels arbres han canviat de color verd a vermellosos, després grocs i al final han caigut. Alguns dies hi ha basses, altres dies fa sol, altres núvols i ombres. En algunes fotos es veuen marques a la sorra i l’hort ha canviat.

(text oral dels alumnes, escrit a l’ordinador per la mestra)

Aquestes son les nostres fotos:

 

 

 

 

 

 

Quines diferències trobeu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *