webs dels centres objecte de l’estudi

Per l’estudi he seleccionat sis centres catalans i tres de Suècia, tots tenen projectes de centre potents i ben liderats i amb tots hi  tinc alguna conexió personal i professional:

— Vaig conèixer la directora quan va venir al Seminari Famíla-Escola a explicar-nos la participació de les famílies a l’escola, ella també havia estat en una escola del CEPEPC.

— La meva estimada amiga em va suggerir posar-me en contacte amb una escola que començava amb molta il·lusió un projecte interessant.

— Hi ha tres persones conegudes i apreciades personalment i professionalment en un centre de referència a la zona.

— Un seguit de pistes em porten a una altra escola, amb una de les mestres vam fer el Curs de formació del Programa Decideix i hem continuat en contacte, amb la directora ens vam conèixer a l’ICE de l’UdG quan s’intentava crear un grup de treball sobre valors, he fet formació sobre les Comunitats d’Aprenentatge i ells ho són des de fa tres anys.

— Amb la directora i la coordinadora LIC del centre vam ser companyes quan treballavem al Programa de Compensatòria. Aquests dos últims cursos he estat assessora LIC a l’escola i treballar-hi ha estat estimulant i gratificant.

— La directora la vaig conèixer acabada d’arribar a la Bisbal quan buscàvem casa, ella ens va ajudar. Després ens hem seguit la pista perquè entre nosaltres hi ha sintonia professional. L’escola que dirigeix deu, en gran part,  la seva existència a la seva perseverança.

— La meva estimadíssima filla, psicòloga, treballa en escoles bressol (0-6 anys) a la zona de Malmö (Suècia) i m’explica i comentem el model educatiu suec, “això s’ha de veure” em vaig dir.

http://www.malmo.se/stadsdelar/oxie/forskolaskola/forskoleverksamhet/diamantensforskola.4.33aee30d103b8f15916800045400.html

http://www.xtec.cat/ceipaldric/

http://www.xtec.es/ceipbordils/

http://www.xtec.es/ceipdrrobert/

http://www.xtec.es/ceipestanyullastret/

http://www.xtec.es/ceipcarrilet/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *