Ens tornem a trobar!

Hola a tothom!

Continuem, un any més, establint ponts, fent camí, construint nous paisatges sonors… Aquesta setmana hem endegat motors amb activitats on el que anomeno Les tres “Cos”, (la Comunicació, la Col·laboració, la Construcció) i és clar, el treball amb el cos, han estat els ingredients principals: hem fet els nostres primers moviments, ens hem expressat i parlat sobre les nostres intencions i desitjos, trobat altres utilitats pels instruments de classe, reflexionat sobre el significat de les nostres creacions, també a partir del vídeo “Bridge”… Us deixo algunes captures que hem fet, i us enllaço també el vídeo inspirador que ens ha acompanyat aquests primers dies.

Us desitjo un curs ple de moments presents!

S’obre el teló from Julio Gracia Martínez on Vimeo. Música: “Swingvergüenzas”

Aquest article ha estat publicat en AUDIOVISIONS, CULTURA PARTICIPATIVA, GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *