SUPORT TÈCNIC

Benvolgudes famílies,

En aquesta pàgina trobareu els diferents problemes més comuns amb els que us podeu trobar a casa quan voleu jugar a algun joc interactiu, veure un vídeo, etc. amb una explicació i possible solució donada per l’anterior mestre de música, el Julio.

CONNEXIÓ MOLT LENTA: la velocitat de connexió depen de factors com ara el tipus de contracte, el nombre de persones que estiguin connectades alhora a un mateix router, l’existència de virus… I de vegades alguns antivirus també treuen velocitat a l’ordinador. Es pot revisar cadascuna d’aquestes possibilitats, jo per exemple conec les cosetes que li van sortint al meu ordinador amb els anys, i també tinc una connexió ADSL baixeta, així que el que faig a casa és posar a carregar la pàgina o el vídeo en qüestió, i anant fent un altre cosa, al meu cas un cartell del Glogster, per exemple, triga entre 30 segons i un minut en carregar-se. De vegades, només s’ha d’esperar una mica amb paciència!!!

ELS JOCS NO FUNCIONEN: Flash és un motor pels navegadors que permet executar molts jocs a internet, i també moltes i diferents pàgines de visualització de vídeos i pel·lícules. En el cas dels ordinadors de sobretaula i portàtils, cal actualitzar l’Adobe Flash Player. En canvi els iPad, i alguns tablets Android, no admeten contingut “Flash” si no és fent servir un navegador com el Puffin. El Puffin permet accés a contingut Flash només a certes hores al dia, per tenir accés total s’ha de fer una subscripció semestral, pels iPad aquesta subscripció és de 1 €. Hi ha també qui fa un jailbreak al seu iPad, jo aquí no entro perquè desconec com es fa, i no vull arriscar-me amb el meu tablet…

D’altra banda, tenim programes ja una mica antics, com ara el JClic, que fan servir el motor JAVA, aquí sí que se que amb el iPad, realitzar activitats JClic és casi impossible, amb Android sembla que no tant, i amb els ordinadors es tracta d’actualitzar JAVA i modificar els permissos al panel de control del vostre PC, o a Ajustes, al Mac… Amb Linux sembla que la cosa marxa molt bé.

QUAN PREMEM UN ENLLAÇ SURT MOLTA PUBLICITAT: teniu virus? el tallafocs està activat? feu servir programes d’eliminació de cookies i publicitat?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *