01.- El passat dilluns dia 07 d’octubre a les 7 de la tarda es presentà el Cooppel i es posà en marxa la primera Federacióm de Cooppel.-

1.1.- Avui dia 7 d’octubre de 2013 a  partir d’una conferència s’inicià tot seguit a les 8 de la nit el període per a les peticions carnets i fitxes de la primera Federació de 3B. Clubs  constituïts  moralment.

1.2.- D’aquesta manera hi haurà un reconeixement social, moral  i jurídic dins de la primera 3B.Federació de 3B.Clubs Associats per Famílies, per Entitats i per Recursos Culturals i Socials del Territori.

1.3.- El passat dimecres dia 02 d’octubre al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona es va anunciar aquesta iniciativa dins del marc del primer congrés Cooperis en defensa de la salut mental dins de la salut general a partir d’eines de baix cost econòmic.

Com són el Suport Vital Bàsic, la prescripció de l’exercici físic com a medicament que promou el Dr. Manel Gonzàlez, cap de la unitat mèdica de l’esport de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i la prescripció de l’exercici d’aprenentatge cooperatiu com és el Cooppel que promou el psicopedagog J.M. Ferran.

FOTO: J.M. Ferran, promotor del Cooppel, el Dr. Fernando Vizcarro president del Col.legi de Metges de Tarragona i el Dr. Jaume Fontanet, metge jubilat responsable de l’aàrea cultural del Col.legi.

Foto: Un alumne presentant el seu treball en equip sobre la Classe Sense Fum, J.M. Ferran i el Dr. Manel Gonzàlez.

Més informació: http://blocs.xtec.cat/cooppel/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *