01.- Què és Cooppel OASIS? Espais a tarragona, Cambrils, Falset i Cabacés (El Priorat).-

“Cooppel OASIS”

Suport educatiu Informatiu, Orientatiu i Assessor a les Famílies per al seu enriquiment cultural i social en temps no escolar.

Definició.- És l’espai habitual o puntual on es porta a terme la presentació, demostració, ensenyament i aprenentatge, amb sessions d’entrenament del Cooppel, a la fi d’ajudar a les persones i a les famílies de créixer junts en un clima de convivència democràtica activa.

Cooppel Federal de la federació Cooppel sense fronteres té la seu provisional ubicada a la seu social de l’Ateneu de Tarragona, és la qui promou, protegeix i permet les condicions de garantia de qualitat del Cooppel.

Ho fa donant permisos i llicències de Cooppel  de  fitxes de jugadors, llicències de nous clubs, fitxes de persones federades, títols de rols qualificats a partir de formació especialitzada i pràctica, etc. a persones interessades, necessitades i capacitades.

A més organitza el Cooppel.parc o millor dit aplecs o trobades oficials de la Cooppel Federal amb vistes de produccions de processos i productes Cooppel així com auditories de jugades, partides i partits de Cooppel, com a oci creatiu i diversió cooperativa.

 

Llocs habituals on es celebraran Cooppel.parc de trobades oficials són tres:

A.- Ateneu de Tarragona.

Espais Culturals de la ciutat i del territori. que s’acordi prèviament.

B.- Cambrils, el primer divendres lectiu de cada mes a les 17 hores al centre de pastoral de Càritas de sant Pere de Cambrils

C.- Cabacés.

Espai Natural i Històric de la Universitat de la Baronia i de la Natura.

Inici la propera fira de l’Oli Baronia de Cabacés del 7 de desembre de 2014.

D.- Falset.

Estudis de ràdio Falset. Canal de comunicació oral. I sessions a la biblioteca Salvador Estrem i Fa un dia al mes en dissabte i concertat prèviament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *