Les preferències musicals de 3r B

Els estils musicals són molt diversos i els gustos musicals també. El primer exercici que hauràs de fer és presentar-te, explicant breument quina és la teva relació amb la música i quines són les teves preferències musicals.

Escriu la presentació en word o writer, passa el corrector ortogràfic català i revisa l’ortografia, la sintaxi i l’expressió. Recorda que no has d’utilitzar abreviatures pròpies del llenguatge del mòbil o del Messenger. Un cop ben revisat, has d’enviar el text com a comentari a aquesta entrada del bloc. Per poder enviar un comentari primer has de clicar el títol de l’article. Has d’escriure la teva adreça electrònica, però no apareix en el bloc. El comentari no apareix immediatament perquè el Departament de Música primer l’ha d’aprovar. 

És imprescindible enviar el comentari per tenir una nota de l’exercici. La data límit per enviar-lo és  dilluns  23 de març. Un cop publicats els comentaris posarem en comú les preferències musicals de la classe.

Full d’avaluació de l’activitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *