Festes i jocs

Tots sants

  • clica la següent pàgina web i juga una estona.

http://www.cavallfort.net/cavallfort/ca/cavall-fort/arxiu/1062/6-joc1.html

http://www.jocsweb.cat/flash/CACABRUIXES.swf

“Cadena de favores”

  • Participar per canviar el món.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HcVJ8OjH8Fw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

TEXT núm.1:Ens agradaria que hi hagués menys contaminació
El que no m’agrada del món, és la contaminació, entre altres coses la contaminació de les fàbriques. Jo ara vull parlar de la contaminació dels cotxes; el fum que surt pel tub d’escapament. Si has de fer un trajecte curt val més que agafis la bicicleta així no contamines tant com si vas amb el cotxe. Agafar el transport públic significa que com a mínim unes 30 persones vagin en un mateix transport. D’aquesta manera es gasta menys i pertant també es contamina menys. Crec que d’aquí a uns anys es fabricaran cotxes ecològics que no gastaran gasolina i no contaminaran. Bé, ja n’hi ha que corren en alguns llocs.

Aleix Bonet (1rA)

TEXT núm.2: Volem respirar millor
A nosaltres ens preocupa l’extinci
ó del animals i de les plantes. La humanitat contamina molt i destrueix les plantes que no poden sobreviure amb el fum de les fàbriques. D’arbres cada dia n’hi ha menys, i com tot és una cadena, si no hi ha plantes ni arbres no hi ha boscos ni tampoc animals. Però, a més a més, estem destruint la capa d’ozó, per tant els pols es desfan i augmenta el nivell d’aigua de la terra provocant que pugi el mar de les costes inundant ciutats. En definitiva, ens perjudiquem a nosaltres mateixos. El que podríem fer per solucionar aquest problema, es reciclar més, utilitzar transports públics enlloc del cotxe propi, reservar els espais naturals pels animals i per últim que hi hagi control en la despesa de l’electricitat i procurar gastar energia solar enlloc de la nuclear.

Joselyne Briones (1rB) i Ariadna Corredera(1rC)

 

Text núm.3: Sense alcohol molt millor

És la droga més consumida i acceptada socialment, per això hi ha molta dificultat en diferenciar quan se’n fa un abús. Sovint les persones, a la pel.lícula veiem el cas de la mare, que beuen massa no són conscients que s’estan alcoholitzant, i fins i tot veuen normal abusar-ne tant. La mare vol superar la seva malaltia i ho intenta. Creiem que és molt important l’amor que hi ha entre mare i fill.

 

Les grans religions.

  1. Treballem el Budisme.

Aquests dies estem veint “El Petit Buda”……

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/OPscn5-zh7k" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Les nostres opinions sobre la pel·lícula

PEL·LICULA QUEIRO SER COMO BECKHAM
[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/6xr4RfsvaUE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Aquesta pel·licula tracta sobre una noia que és de religió indú i que li agrada jugar al futbol (el seu ídol es Beckham). Però la seva família no permet que jugui perquè va contra la seva religió.

Tot i així una noia de l’equip femení la veu jugar al parc amb uns amics seus i li diu que s’animi a apuntar-se al seu equip, Jess accepta. En el dia de la final del torneig que ve un entrenador molt important d’Amèrica per observar el joc, sobretot a Jess i la seva amiga Jules, no pot anar perquè la seva germana celebra el seu casament. El seu pare al veure-la tant trista en un dia tant feliç decideix deixar-la anar a jugar.

Al final la seva família accepta que ella segueixi el seu somni i se’n vagi a Amèrica perquè aquest entrenador tant important els ha ofert una beca.

 

Jocs diversos sobre cultura catòlica

 http://www.ecatolico.com/diversion.htm

Textos BíblicsI (+12 anys)-> Aquest és el joc que interessa que treballeu.

 

         Jesus de Natzaret. http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=1025

La Bíblia. http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=1042

          La vida a l’Edat Mitjana – Els monestirs. http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=1458

Uns dies de pasqua. http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=1032

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *