II. B. γ One Piece: Protagonistes

Monkey D. Luffy: és el principal personatge protagonista, que quan tenia 7 anys, va menjar la Gomu Gomu no mi, la qual el va convertir en un home de goma. És el capità de la tripulació del Barret de palla, en honor al seu barret. El seu somni és ser el Rei dels Pirates, que segons ell, és qui navega pels mars amb més llibertat.

Roronoa Zoro: és el primer membre en unir-se a la tripulació del Luffy, quan és salvat per aquest de ser executat. És un espadatxí que utilitza 3 catanes i que antigament era un caça-recompenses, per això l’anomenen “el caçador de pirates”. Es vol convertir en el millor espadatxí del món per complir una promesa que va fer a una amiga seva.

Nami: és l’oficial de la tripulació, la qual s’encarrega de fer navegar el vaixell. Com que abans de ser pirata es dedicava a robar, l’anomenen la “gata lladre”. Desprès de la saga d’Skypiea, l’Usopp li construeix el Clima-Tact, un arma amb la qual pot crear climes meteorològics per atacar. El seu somni es elaborar un mapa del món complet.

Usopp: és el tirador de la tripulació i també és molt bo creant armes, com el seu tirador Kabuto o el Clima-Tact de la Nami. Quan van donar-li la primera recompensa, l’Usopp s’havia fet anomenar Sogeking, rebent el nom de “el rei dels tiradors”. Vol ser un gran guerrer valent de l’oceà.

Sanji: és el cuiner de la tripulació. Segons diu en Sanji, un cuiner no pot utilitzar les mans per lluitar, així que només lluita amb les cames; per això l’anomenen “cama negra”. El seu somni és trobar l’All blue, que és un mar on es troben totes les espècies de peix, que no s’ha demostrat l’existència i que molts diuen que és una llegenda.

Chopper: és el cinqué membre en unir-se a la tripulació, dins de la tripulació té el paper de metge i és el més petit. És un ren que quan era petit va ser menystingut per la seva manada per tenir el nas blau i quan va menjar-se la Hito hito no mi, que el va fer tenir habilitats humanes, el van fer fora. Quan van fer-li la foto pel cartell de recompensa estava menjant un cotó de sucre, motiu pel qual va rebre el nom de “l’amant del cotó de sucre”. El seu somni és poder curar totes les malalties.

Nico Robin: és la sisena membre en unir-se a l’expedició i l’arqueòloga. Al principi era la seva enemiga, durant la saga d’Alabasta, però desprès que en Luffy la salvi de morir, demana unir-se a la tripulació. Tot i això, a la saga d’Enies Lobby ella abandona la tripulació temporalment per tal que ells puguin viure, però els membres van a rescatar-la. Va menjar la fruita de la Hana hana no mi, el que li permet fer florir qualsevol de les parts del seu cos, el que li permet crear ales o un clon d’ella mateixa o d’algunes parts. L’anomenen “nena endimoniada” perquè quan era petita se la va inculpar d’enfonsar una flota de vaixells de la Marine ella sola.

Franky: és el setè membre en unir-se i el cyborg i mestre d’aixa de la tripulació, que també va construir l’actual vaixell de la tripulació, el Thousand Sunny. Al principi de la saga de Water 7, la Família Franky roba els diners dels Barret de Palla a l’Usopp desprès d’una pallissa. Tot i això, durant la saga d’Enies Lobby, en Franky ajuda a la tripulació a rescatar la Nico Robin, i en tornar, els construeix un vaixell amb la fusta provinent de l’arbre Adam, que és un arbre que ha resistit bales de canó i ha estat intacte, pel que és la fusta que té més qualitat, durabilitat i resistència. S’uneix a la tripulació al final de la saga.

Brook: és el vuité membre i músic de la tripulació. És el membre més vell de la tipulació, ja que va menjar la fruita Yomi Yomi no Mi, la qual el va fer reviure. Tot i ser reviscut per la fruita, va trigar 1 any a trobar el seu cos, el que va ocasionar que sigui un esquelet, tot i que manté el seu cabell original. Després de Thriller Bark, quan recupera la seva ombra robada, s’uneix a la tripulació. Durant el timeskip es converteix en cantant i, per això, l’anomenen Soul King.

Jinbe: és el novè membre en ser part de la tripulació i, de moment, l’únic home peix de la tripulació. Era, abans de la saga de Marineford, un shichibukai, que va deixar el títol per unir-se a la guerra gràcies a en Luffy, el qual l’allibera per tal de poder salvar l’Ace. Després del timeskip apareix a la saga de l’Illa Gyojin i demana ajuda a en Luffy per salvar l’illa. Més tard, en Luffy li demana d’unir-se a la tripulació i ell es nega dient que encara ha de fer algunes coses. Tot i això, durant l’arc de Whole Cake Island deixa els pirates de la Big Mom per, finalment, unir-se a la tripulació d’en Luffy. És el timoner de la tripulació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *