Bon estiu!

Informació sobre l’estiu

L’estiu és temps de calor, d‘estar més hores a l’aire lliure, de platja, de piscina, de vacances! En definitiva, és una època que molts voldrien gaudir tot l’any. Però d’altres no, altres persones odien aquest època de l’any en què la calor és insuportable, no es pot dormir bé, els mosquits i altres insectes ens piquen i molesten, si prenem massa el sol
ens cremem….certament, l’estiu és una època per gaudir, però també per tenir en compte algunes mesures de prevenció que ens faran passar aquesta època de l’any amb més tranquil·litat.

De Collages

*

Quan comença i quan acaba l’estiu:

Astronòmicament, comença amb el solstici d’estiu el 21 de juny a l’hemisferi nord i al voltant del 21 de desembre a l’hemisferi sud i, i acaba amb l’equinocci de tardor el 21 de setembre a l’hemisferi nord i al voltant del 21 de març a l’hemisferi sud.

No obstant això, a vegades és considerat l’estiu els mesos sencers de juny, juliol i agost a l’hemisferi nord desembre, gener i febrer a l’hemisferi sud.

Dins l’estiu es parla sovint de la canícula, que és un període de quatre a sis setmanes, que comprèn part del mes de juliol i gairebé tot el d’agost, i durant el qual sol fer molta calor.

Opinió:

Jo penso que l’estiu és molt divertit perquè vas a la piscina a la platja etc…Pots quedar més amb els amics i les amigues i pots fer moltes coses etc… Laia

La meva opinió es que l’estiu es calorós i surten les flors, poder anar al camp a passejar mentre vas jugant amb
les amigues i els amics pel bosc. Xènia

US DESITGEM QUE DISFRUTEU DE LES VACANCES I QUE PASSEU UN FELIÇ ESTIU!

Xènia Duran – 6èB

Laia Vendrell – 5èA
*
*

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *