Consells de Montaigne per a l’autoestima (3)

Why torment yourself with worries that are outside your control?

 

 

 

 

Unes de les preocupacions son els trastorns de la conducta alimentària.  Poden començar amb preocupacions amb el menjar i el pes, però són molt més que això. La gent amb trastorns de la conducta alimentària utilitza el menjar i el control del menjar en un intent de compensar els sentiments i emocions que d’altra manera són vistos com a insuportables. Per a alguns, la dieta, l’afartament i la purgació, poden començar com una forma de lluitar amb les emocions doloroses i per sentir-se amb el control de la seva pròpia vida. Però al final aquests comportaments perjudiquen la salut física i emocional (l’autoestima). I poden arribar a causar la mort. L’autoestima i l’acceptació de com som realment davant el mirall, seria la solució: Qui s’accepta tal i com és se sent satisfet amb el què la naturalesa li ha donat i el seu esperit suportarà els comentaris, burles i fins opinions destructives d’altres persones (sobretot en l’àmbit juvenil). Normalment apareixen en l’adolescència però pot aparèixer a qualsevol edat. Últimament apareix en edats molt joves.

Andrea Gutierrez

Delianny Mejia.

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de 4 ESO, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *