SEGELL DE BONES PRÀCTIQUES

AQUEST CURS EL VÀREM COMENÇAR AMB BONES NOTÍCIES I ÉS QUE HAN PUBLICAT AL ESPAI NODES DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS DE CATALUNYA EL TREBALL QUE FEM A L’ESCOLA. AQUESTA FEINA HA ESTAT RECONEGUDA AMB EL SEGELL DE BONES PRÀCTIQUES.

US CONVIDEM A QUE FER UN COP D’ULL EN EL SEGÜENT ENLLAÇ:

 

 

 

 

EN AQUEST ALTRE ENLLAÇ PODREU VEURE QUÈ S’HI FA AL NODES DE LES BIBLIOTEQUES ESCOLARS:

 

This entry was posted in 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *