DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

EL PASSAT DIA 20 DE MARÇ VAM FER UN PETIT HOMENTAGE A LA POESIA. A L’ESCOLA HEM FET UN CAL·LIGRAMA EN FORMA DE FLORS I ARBRES (TAMBÉ ÉS EL DIA INTERNACIONAL DE L’AIGUAI DE L’ARBRE) I VAM ANIMAR ALS GRUPS A FER PETITES APORTACIONS POÈTIQUES. UN DELS GRUPS ENS VA PROPOSAR AQUESTA CANÇÓ:

ESPEREM QUE US AGRADI!

TEMPA

VOLEU SABER QUÈ ÉS “TEMPA”? DONCS ARA US EN FAIG CINC CÈNTIMS! EL GRUP DE MATEMÀTIQUES DE LA TERE VA PARTICIPAR EN EL 13è CONCURS DE CONTES CONSUM. ES TRACTAVA DE CONÈIXER LES ETIQUETES DEL ALIMENTS I COM CALIA INTERPRETAR-LES.

AQUEST ÉS EL RESULTAT DEL SEU TREBALL!           TEMPA

DISFRUTEU DE LA LECTURA D’AQUEST CONTE!

DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA

AVUI HEM CELEBRAT A L’ESCOLA EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA. A L’ESCOLA S’HA CREAT UN RACÓ AMB LLIBRES EN DIFERENTS IDIOMES I ALGUNS ALUMNES HI HAN ANAT A VEURE’LS I A LLEGIR-LOS.

A MATARÓ TAMBÉ ES COMMEMORA AVUI AQUEST DIA SOTA EL LEMA” MATARÓ, MÉS DE 100 LLENGÜES”. SI VOLS SABER-NE LA PROGRAMACIÓ CLICA A LA IMATGE:

NOUS FINALISTES!

AQUEST ANY TORNEM A PARTICIPAR EN EL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA QUE ORGANITZA EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT I FUNDACIÓ ENCICLOPÈDIA CATALANA.

EL PASSAT DIA 1 DE FEBRER VAM CELEBRAR ELS VUITENS DE FINAL PER SELECCIONAR L’ORDRE DELS PARTICIPANTS. VA SER MOLT EMOCIONANT JA QUE VA SER TOT MOLT AJUSTAT.

MOLTES FELICITATS A TOTS!