MENCIÓ DELS PREMIS BAYARD

EL CURS PASSAT ENS VAM PRESENTAR AL CONCURS CONVOCAT PER L’EDITORIAL BAYARD. AL LLARG DEL PRIMER TRIMESTRE VA SORTIR LA RESOLUCIÓ DEL CONCURS I VAM ACONSEGUIR UNA MENCIÓ ESPECIAL PER LA FEINA FETA A LA MEDIATECA.

MOLTES GRÀCIES A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA PER IMPLICAR-VOS EN AQUEST PROJECTE!

This entry was posted in 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *