QUÈ RECOMANES?

LA CLASSE DE LA PAQUI HA LLEGIT AQUEST LLIBRE I AQUESTA ÉS LA SEVA OPINIÓ:

  •  “ME ENCANTA!    ÉS GENIAL . N’HI HA MOLTES HISTÒRIES I IL·LUSTRACIONS.TAMBÉ M’AGRADA LA PORTADA. HE APRÈS A ESTIMAR  ALS  ANIMALS  DEL LLIBRE.  L’HE LLEGIT AMB LA PAQUI  I A CASA MEVA  . HE PENJAT ELS MEUS DESIGS  A L’ARBRE DE LA NOSTRA  CLASSE”  GUILLEM
  • “El llibre de “L’arbre dels desigs” el recomano perquè  és molt emocionat. M’agraden molts els personatges. També m’agraden les il·lustracions que són molt originals.” HÉCTOR
  • “EL RECOMANO PERQUÈ  TOT EL  LLIBRE ÉS MOLT BONIC I EL FINAL   MOLT ALEGRE. EL 30 D´ ABRIL ÉS EL DIA DELS DESIG I LES PERSONES PENJEN ELS DESIGS A L´ARBRE. EN ROIG ÉS UN ARBRE QUE TÉ UNA AMIGA QUE L´AJUDA. ELS ALTRES ANIMALS S’ESTIMEN A LA SAMAR I  L´STEPHEN, DOS NENS QUE SÓN AMICS.  AQUESTS DOS NENS NO VOLEN  QUE TALLIN EN ROIG PERQUÈ ÉS UN ARBRE QUE PARLA. QUAN LA FRANCESCA  VA LLEGIR EL DIARI DE LA SEVA FAMÍLIA  VA DECIDIR NO TALLAR-LO. M´AGRADAT MOLT AQUEST LLIBRE.” NEREA
  • “El llibre de “  L’arbre dels desigs” el recomano perquè és molt divertit.  M’ha fet imaginar històries explicades per un arbre. M’ha agradat aquet llibre perquè és molt xulo. Surten personatges de uns animals que em fan gràcia. Explica la vida d’en Roig que és un roure.  M’ha agradat  que aquest arbre  concedia desigs a les persones. El recomano. Us agradarà.” RUBÉN
  • “EL LLIBRE “ L’ARBRE DELS DESIGS” ÉS MOLT INTERESSANT. ELS PERSONATGES QUE SURTEN SÓN MOLT XULOS I EL FINAL ESTÀ MOLT BÉ, PERQUÈ ACABA QUE NO TALLEN L’ARBRE.” SERGIO
  • “L’ARBRE DEL DESIGS EM FA PENSAR EN  L’AMOR A LA NATURA. ÉS UNA HISTÒRIA MOLT BONICA , QUE RECOMANO LLEGIR- LA.” THÉO

 

LA CLASSE DE LA PAQUI TAMBÉ HA LLEGIT AQUEST LLIBRE I AQUESTA ÉS LA SEVA OPINIÓ:

  • “M´HA AGRADAT MOLT  EL LLIBRE “CENT LLAVORS  QUE VAN VOLAR” PELS  DIBUIXOS DELS   ANIMALS: L’ ESQUIROL,  ELS PEIXOS, ELS PARDALS, EL  CONILL I LA MARIETA . TAMBÉ   LES PLANTES:  EL PI, EL PINYONER, LES CIRERER,  ETC.” JUAN
  • “M´HA AGRADAT  EL LLIBRE “CENT LLAVORS QUE VAN VOLAR” PER LES IL.LUSTRACIONS I EL TEMA DEL LLIBRE  QUE VA DE LA NATURA. EL  FINAL DEL LLIBRE ESTA BÉ, AL BOSC APAREIXEN ARBRES.” ORIOL

EN GUILLEM ENS RECOMANA AQUESTA SÈRIE: “GAME ON!” ESTÀ FORMADA PER QUATRE CAPÍTOLS. ÉS TRACTA D’UNA COMÈDIA QUE PARLA DE FAMOSOS, D’ESCOLES I INSTITUTS, DE L’AMOR I DE LA VIDA FAMILIAR.

 

 

EN FÈLIX ENS RECOMANA POKÉMON ROJO FUEJO Y VERDE HOJA. ES TRACTA D’UN CÒMIC ESCRIT PER SATOSHI YAMAMOTO.

CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE LA SEVA RECOMANACIÓ.

 

EN JOSÉ MIGUEL ENS RECOMANA EL MANGA DR.SLUMP D’AKIRA TORIYAMA.

CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE LA SEVA RECOMANACIÓ.

 

LA MIREIA ENS RECOMANA EL LLIBRE LA PRINCESA SOFIA“.

CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE LA SEVA RECOMANACIÓ

 

PIRATAS DEL CARIBE, EL COFRE DEL HOMBRE MUERTO

M’HA AGRADAT EL LLIBRE DEL “PIRATAS DEL CARIBE” PERQUÈ ÉS DE PIRATES I D’AVENTURES.

RUBÉN GUIRAO

L’EMPERADOR  I  LES  SEVES  BOGERIES

M’ENCANTA MOLT PERQUÈ  L’EMPERADOR  FA  COSES MOLT  DIVERTIDES.

GUILLEM GUITART

 

ASTERIX EL GALO

ÉS UN COMIC D’AVENTURES I FA RIURE MOLT.

JOANA  AGUILAR

 

 

EL    REI   LLEÓ

ES UN LLIBRE   MOLT     EMOCIONANT.

NORA VALDÉ

 

 

LA SIRENETA

M’HA AGRADAT MOLT PERQUÈ TENIA MOLTES AVENTURES

YASMIN H.

 

 

UNA FESTA AMB ELS MEUS  MONTRES

M’AGRADA EL LLIBRE PERQUÈ ELS MONTRES SÓN GRANS I DIVERTITS.

DAVID J.

 

LES PERES FAN LA FLORS BLANCA

A MI   M´AGRADA EL LLIBRE PERQUÈ VA DE TRES GERMANS.  SEMPRE ESTAN  JUGANT A UN JOC QUE ES DIU NEGRE I UN DELS GERMANS ES QUEDA CEC EN UN ACCIDENT DE COTXE  I  VULL SABER  QUÈ  PASSA.

BULI

NORI TAKA 3

EL NORITAKA M´HA AGRADAT MOLT PERQUÈ VA DE BOXE.  TENIA  GANES D’ACABAR-LO.  TRACTAVA DE BOXE I DE LLUITA. ÉS DIVERTIT PERQUÈ  EM FA MOLTA GRÀCIA EL PROTAGONISTA  I PERQUÈ EM MOLA MOLT EL BOXE.

ELOI

PERE PERFECTE AQUITECTE

M’HA AGRADAT PERQUÈ EN PERE FA D’ARQUITECTE I CONSTRUEIXEN UN PONT QUE FAN SERVIR PER SORTIR DE L’ILLA.

HÉCTOR

 

EL TALLER DE LES PAPALLONES

M’HA AGRADAT MOLT PERQUÈ ÉS D’AVENTURA. ES TRACTA D’ANIMALS I D’INSECTES. TAMBÉ ÉS MOLT DIVERTIT PERQUÈ EL PROTAGONISTA ÉS PATÓS. TÉ MOLTES PÀGINES I DIBUIXOS, QUE M’AJUDEN A ENTENDRE MILLOR EL QUE LLEGEIXO.

MOHAMED

MAX I ELS SUPERHEROIS

A MI M’HA AGRADAT AQUEST LLIBRE PERQUÈ ÉS DE “SUPERHEROIS” I LES IL·LUSTRACIONS SÓN MOLT GRANS.

RAÚL

 

ELVIS

M’HA AGRADAT AQUEST LLIBRE PERQUÈ M’AGRADA VIATJAR.

NEREA

 

POTOSNÀGUEL

M’HA AGRDAT EL LLIBRE PERQUÈ ÉS PER MI LLARG I DIVERTIT. US EL RECOMANO. AL PRINCIPI ÉS MOLT AVORRIT PERÒ AL FINAL ÉS DIVERTIT.

M’HA DURAT UNES QUANTES SETMANES D’ACABAR AQUEST LLIBRE!

YAGO

TEENS STARS

ME GUSTÓ MUCHO LA REVISTA PORQUE  SALEN FAMOSOS QUE  ME GUSTAN.

CAMILA

 

MONSTRES

M’HA AGRADAT MOLT PERQUÈ VA DE MONSTRES  I ÉS DIVERTIT.

TAMBÉ  VA DE CABANES I FA RIURE.

CARLA C.

LES TRES BESSONES: ROMEU I JULIETA

M’HA AGRADAT PERQUÉ LA HISTORIA ES D’AVENTURES. M’AGRADEN PERQUÉ LES IL·LUSTRACIONS TENEN POC COLOR. M’HAGUÉS AGRADAT QUE EL LLIBRE FOS MÉS GROS

ADRIÀ LL.

JUGAR I CREAR TITELLES I NINOTS

AQUEST LLIBRE M’HA AGRADAT PERQUÈ ÉS MOLT INTERESSANT. HI HA MOLTES MANULITATS PER FER I SÓN MOLT ENTRETINGUDES I FÀCILS. ÉS MOLT ENTRETINGUT DE FER I DIVERTIT. EL RECOMANO PER FER MANUALITATS.

AINA

MI GRAN LIBRO BRILLANTE DE ANIMALES: SELVA

M’HA AGRADAT PER QUÈ HI HA  PESTANYES AMB SORPRESES. M’HA AGRADAT PER QUÈ SURTEN IMATGES DEL SHEERKAN.

AMIR

BARÇA TOONS: THE CHAMPIONSHIP FINAL!

M´ HA AGRADAT MOLT PERQUÈ  ÉS DE FUTBOL I PERQUÈ ÉS UNA FINAL D´ UNA COPA D´ EUROPA I ÉS MOLT DIVERTIT I M´ HA AGRADAT LA PÀGINA 22 I 23.

ANDER

 

1000 PREGUNTES SOBRE LA VIDA DELS ANIMALS

M ´ HA AGRADAT PERQUÈ EL LLIBRE VA D’ ANIMALS. EL QUE NO M ` HA AGRADAT ÉS QUE TINGUI MOLTA LLETRA. RECOMANO EL LLIBRE PELS QUE LI AGRADI ELS ANIMALS .

LAIA

CAVALLS

M’HA AGRADAT PERQUÈ ÉS DE CAVALLS. PEL TIPUS DE LLETRA I ELS DIBUIXOS DEL LLIBRE. PARLA DE LES ZEBRES I EXPLICA COSES DE CAVALLS.

REBECA

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

M’HA AGRADAT LA HISTÒRIA, ELS DIBUIXOS I LES AVENTURES DE SANT JORDI. LES IL·LUSTRACIONS TENEN POC COLOR. AIXÒ NO M’HA AGRADAT.

TRISTAN

LA BELLA DURMIENTE

M’HAN AGRADAT ELS PERSONATGES I LA HISTÒRIA PERÒ M’HAGUÉS AGRADAT QUE HI HAGUÉS MÉS PERSONATGES.

VÍCTOR

 

TITOL: ARRIBA EL SR. FLAT 

AUTOR:  JAUME COPONS

SINOPSI

L’AGUS PIANOLA ÉS UN NOI DESENDREÇAT QUE FEIA LA SEVA VIDA: ANAVA A L’ESCOLA, PERDIA REDACCIONS, TUNNEJAVA PIZZES, LLEGIA CONTES I ANAVA AL CINEMA. UN DIA ES TROBA  AL ASEVA HABITACIÓ UN PELUIX QUE ÉS UN MONSTRE I ES FAN AMICS. ES DIU SR. FLAT I ES DIVERTEIXEN LLEGINT TOTS DOS UN LLIBRE. PERÒ, EN REALITAT EL QUE LI DEMANA EL SR. FLAT ÉS TROBAR ALS ALTRES MONSTRES I RETORNAR AL LLIBRE.

VALORACIÓ

Buli: M’HA AGRADAT EL LLIBRE PERQUÈ EL PROTAGONISTA ÉS MOLT DIVERTIT I TAMBÉ EL SR. FLAT ÉS MOLT GRACIÓS. US EL RECOMANO A TOTS ALS QUI ELS AGRADI LES AVENTURES.

HÉCTOR:  M’HA AGRADAT EL LLIBRE PERQUÈ EL PROTAGONISTA ÉS UNA MICA DESPISTAT I ALHORA MOLT DIVERTIT. US EL RECOMANO.

MOHAMED: M’HA AGRADAT EL LLIBRE PERQUÈ L’AGUS HA CONEGUT UN MONSTRE I ES FAN AMICS. EL RECOMANO PERQUÈ ÉS MOLT DIVERTIT.

ELOI:  M’HA AGRADAT AQUEST LLIBRE PERQUÈ M’HO HE PASSAT BÉ LLEGINT-LO. EL NINOT PROTAGONISTA ÉS MOLT GRACIÓS.

RAÚL:  A MI M’HA AGRADAT EL LLIBRE PERQUÈ ÉS GRACIÓS COM EXPLICA LES AVENTURES DEL SR. FLAT I DE L’AGUS.

NEREA: RECOMANO AQUEST LLIBRE PERQUÈ ÉS MOLT “XULO” I TÉ UNS CAPÍTOLS FÀILS DE LLEGIR I AMB IL·LUSTRACIONS I BAFARADES EN LES QUE PARLEN ELS PERSONATGES.

YAGO: AQUEST LLIBRE ÉS MOLT DIVERTIT. US RECOMANO LLEGIR-LO. ÉS MOLT “XULO”. EL SEU PROTAGONISTA ES DIU AGUS I ÉS MOLT GRACIÓS I DESPISTAT.

NOTA DEL GRUP: 9