ACTIVITATS I CONCURSOS

JA ESTAN EN MARXA LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE ES DINAMITZEN DES DE LA MEDIATECA DE L’ESCOLA: AQUEST PRIMER TRIMESTRE HEM VISITAT LA BIBLIOTECA DEL BARRI, HEM ESTAT FENT POESIA, HEM INICIAT EL TREBALL DE DIFERENTS CONCURSOS I EL CLUB DE LECTURA CIENTÍFIC JA ESTÀ INVESTIGANT.

PROPERAMENT PODREU GAUDIR D’UNA EXPOSICIÓ RELACIONADA AMB ELS CONTES I LA POESIA.

NO US HO PERDEU. AQUEST TRIMESTRE CONTINUEM GAUDINT DE LA LECTURA, LA POESIA I LA INVESTIGACIÓ!

This entry was posted in 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *