NOVETATS!

FA UNS DIES ENS VAN ARRIBAR A LA MEDIATECA UNS  LLIBRES QUE PODEN SER DEL VOSTRE INTERÈS. HEM AMPLIAT LA COL·LECCIÓ SOBRE TRADICIONS CATALANES, EL TREBALL PROGRESSIU DE LA LECTURA I LES EMOCIONS.

US VE DE GUST FER UN COP D’ULL? VENIU A LA MEDIATECA, US ESTEM ESPERANT!

This entry was posted in 8- General and tagged , , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *