TENS GANES DE POESIA?

ARRIBA EL 6è CONCURS DE POESIA INFANTIL PISSIGANYA. VOLEU SABER COM PARTICIPAR-HI? CLIQUEU LA IMATGE PER ACCEDIR A LES BASES DEL CONCURS.

logo_pissiganya

ACCÈS AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

This entry was posted in 2-ETAPA PRIMÀRIA, 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 4-ETAPA POST-OBLIGATÒRIA, 5- MESTRES and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *