MENTIDES?

 

portada-mentides

LA LOLA CASAS TORNA A PRESENTAR LLIBRE EL PROPER DIA 18 DE MARÇ A LES 18H A LA LLIBRERIA DÒRIA LLIBRES. US VE DE GUST TREURE-HI EL CAP?

AQUESTA VEGADA ENS PRESENTA EL SEU LLIBRE “MENTIDES?” QUE ESTÀ IL·LUSTRAT PER CRISTINA LOSANTOS.

PER MÉS INFORMACIÓ:

lola-i-monstres                     logo-cultura-vertical

 

This entry was posted in 5- MESTRES, 6- FAMÍLIES and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *