CARNESTOLTES I MEDIATECA

EL TEMA CENTRAL DE L’ESCOLA AQUEST ANY SÓN ELS CÒMICS I ELS CONTES. PER CARNAVAL, TOTES LES AULES S’HAN DISFRESSAT D’ALGUN PERSONATGE ( BLANCANEUS, RATATOUILLE, THOR, SUPERMAN,…). LES ESPECIALISTES I L’ESPECIALISTA VAN DECIDIR FER UN HOMENATGE A LA MEDIATECA I ES VAN DISFRESSAR DE BIBLIOTECARIS I BIBLIOTECÀRIES. US DEIXEM ALGUNES IMATGES DE L’ESPECTACLE QUE VAN FER.

carnaval-2-24-2-17-200

T’HAS QUEDAT AMB GANES DE SABER COM ELS VA ANAR ALS ALUMNES DE L’ESCOLA? ACCEDEIX AL SEU BLOG A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB DE L’ESCOLA.

This entry was posted in 5- MESTRES, 6- FAMÍLIES, 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *