Anna protagonista d’I3C

Aquesta setmana l’Anna és la protagonista de la nostra classe.
Ahir a la tarda van venir els seus pares i les seves dues germanes. L’Anna havia triat moltes coses per posar a la maleta i ens les va ensenyar. Portava el seu conte preferit, el dels tres porquets, i amb l’ajuda dels seus pares ens el va explicar. A nosaltres ens encanten els contes i aquest ens va agradar molt.
També va portar la seva nina preferida i un recull de fotografies d’ella i de la seva família. A més, ens va ensenyar vídeos del que més li agrada fer; gimnàstica rítmica i fer uns “bailoteos” als festivals i les festes!
Finalment, vam acabar ballant una de les cançons preferides de l’Anna.

Que bé que ens ho vam passar ahir a la tarda!
Moltes gràcies, Anna i família.

Cliqueu a la imatge per veure les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *