Carta de compromís educatiu

L’article 20 de la Llei d’educació defineix la carta de compromís educatiu, en el marc del projecte educatiu del centre, com el document que expressa els objectius per assolir un entorn de convivència i respecte pel desenvolupament de les activitats educatives. Mitjançant la carta de compromís educatiu es vol potenciar la participació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles.

La finalitat de la carta de compromís educatiu és potenciar la comunicació, participació, implicació i compromís entre els centres i les famílies per dur a terme una acció coherent i coordinada en l’educació dels infants i joves.

La concreció dels compromisos que es formalitzin a través de la carta de compromís requereix la priorització dels valors que, d’acord amb el projecte educatiu, el centre vol impulsar en la formació de l’alumnat. Aquests valors s’hauran d’adequar a cada etapa i nivell educatiu. Amb caràcter general, són valors especialment rellevants a considerar en la carta de compromís educatiu l’educació en l’esforç i la responsabilitat, en la sociabilitat i en l’autonomia personal.

En aquest enllaç trobarem orientacions per a l’elaboració de la carta de compromís educatiu que hauran grlcl1ographicgardende formalitzar les famílies del centre aquest curs 2010-2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *