Estimada Fina

estimada fina

Estimada Fina
Ens ha costat una llarga estona escriure’t unes paraules de comiat. Tot allò que pensàvem ens semblava poca cosa. I és que fins que no ens ha arribat la notícia de la teva pèrdua, no ens hem adonat del que t’apreciem i del que de veritat importa.
I és que tenim el mal costum de no mostrar el que sentim als que estan més a prop, tenim el mal costum de trobar a faltar a qui estimem només quan el perdem i és llavors quan l’enyorem.
Per això, Fina, allà on estiguis, volem donar-te les gràcies perquè ens has ajudat i has estat sempre al nostre costat  i volem que sàpiques també que t’hem estimat, t’estimem i t’estimarem molt. Ets una gran persona i sempre estaràs als nostres cors.
Alumnes de 6è

 

Estiu 2017

Hola nois i noies de 6è!
Ja hem arribat a final de curs! Quan ens vam retrobar al setembre, semblava molt llunyà el mes de juny, però finalment ja ha arribat!
Els mestres que us hem acompanyat aquest darrer curs us volem desitjar un bon estiu i un bon inici de curs a la nova etapa que iniciareu a Secundària.
Des de l’escola us volem proposar per aquest estiu unes quantes activitats de reforç que hem incorporat al bloc al llarg del curs perquè pugueu repassar els continguts treballats i així continuar preparant-vos pel curs vinent.
Esperem que gaudiu de l’estiu i agafeu forces per arribar a Secundària amb moltes ganes de seguir aprenent i conèixer nous amics i amigues.
Fins aviat,

David, Dolors  i Mari

 

Altres activitats online:

Recursos de llengües

Recursos de matemàtiques