EL PRIMER DIA DE CLASSE

Holaaaa!

Avui he gaudit i m’ha encantat el càlcul però per molt que he practicat encara no sé com s’ho ha fet la senyo per endevinar els nombres que havíeu triat. Demaneu-li si us plau de repetir-ho demà a veure si amb una poció ho encerto jo també. A més a més em passaré tota la nit practicant el càlcul que ja se m’ha oblidat una mica. Quins nervis!

Estic molt contenta de veure que m’ escriureu cartes i estic morint-me de ganes per llegir-les i saber coses de vosaltres. Espero que em  dibuixeu  molt maca ehhhhhh?

El que no m’agrada gaire és el “comecocos” aquest  perquè les bruixes no sóm tant lletges.

COMECOCOS

RESTES

RESTES2

DIGESTIU

CASTELLANO

 

 

 

Un pensament a “EL PRIMER DIA DE CLASSE”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *