M’ENCANTA!

Hola nois/ies,

Com anem? Sabeu…estic estudiant els números romans com vosaltres perquè necessito saber quina xifra  és aquesta MMMCMLXVIII , que he trobat en un document de la meva àvia. Mireu , resulta que si ho descobreixo tindré la clau de números que necessito per obrir un cofre antic que hi ha a les golfes de la meva casa i que mai havia vist. Vés a saber què hi haurà a dins…

Aquí al meu poble de Cardif ja fa molt de fred i això és ben estrany al mes de setembre, allò del canvi climàtic ens està afectant a tots. Per aquesta raó també m’interessa aprendre coses sobre el clima. Què m’ajudareu?. En Max m’ha portat algunes de les cartes que m’havíeu fet i m’ha entusiasmat tenir notícies de vosaltres. Resultat d'imatges per a GIFS BÚHOS

Per cert, Arnau , he vist el teu missatge i t’haig de dir que no tinc cap germà.

Potser la propera setmana aniré a la vostra classe. I a veure si em feu cas quan parli pels altaveus i li dieu a la senyo que jo també vull gomets.

L’ordinador

NÚMEROS ROMANS

NÚMEROS ROMANS2

 

3 pensaments a “M’ENCANTA!”

  1. hola tara me llamo Jiayi y mi cumpleaños era el 25 de septiembre puedes venir algún día a mi casa. me puedes regalar algo por mi cumpleaños. Tara pondre BEILEI porque es el nombre de mi madre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *