Us he visitat

Hola nois/es, tal i com us vaig prometre he anat a visitar-vos.

Pensant com ho podia fer per tal que no fos gaire notori, vaig decidir transformar-me amb la poció màgica dels encantaments extraordinaris en un preciós espiadimonis o també dit libèl.lula o cavallet del diable. Dit i fet.

Voldria saber per què us vau espantar tant. Només volia apropar-me a vosaltres i saludar-vos… Ningú no em va reconèixer i sort que la senyo em va fer fora per què jo també em vaig espantar molt en veure la vostra reacció. Bé ho intentaré un altre dia amb una altra disfressa. I no us heu d’espantar ni fer-me fugir.

També l’heu d’explicar al profe que per molt que desendolli el cable jo continuaré parlant …ji ji… És màgia!

Us vigilo i espero que cada cop sigueu més responsables i que aquest curs que he tingut la sort de coneixer-vos,  aprofiteu per aprendre moltes coses. Jo ara estic investigant sobre la Terra, que m,ha agradat molt el tema i també estic llegint la vida de Thomas Alva Edison.

Alguns de vosaltres dieu que no és certa la meva existència i això em fa sentir-me trista .. us aplicaré alguna poció mágica…

Ja és tard i tinc molta son, demà us explicaré més coses. Adèu amics meus!

 

 

 

4 pensaments a “Us he visitat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *