Inauguració Lluís de Requesens

Benvolgudes famílies,

Avui al matí, en representació Institucional, hem anat a la celebració d’inauguració de l’Institut Lluís de Requesens. Allà hem pogut escolat el discurs del molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; del Il·lustríssim Alcalde de la Vila, Joan Ramon Casals; i de la Directora de l’Institut, Francina González.

Posteriorment, hem pogut parlar amb la Consellera d’Educació, Meritxell Andreu; amb la Directora dels Serveis Territorials del Baix LLobregat, Núria Vallduriola; amb el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Molins, Xavi Paz.

Des de l’Escola volem felicitar a tota la Comunitat Educativa del Lluís de Requesens per la nova instal·lació reclamada tants anys.

imgp006820161027_114445

 

 

 

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *