Sopar fi de curs

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte 18  de juny, vam poder gaudir d’un gran Comiat de final de curs. Després d’estar patint tota la tarda, veient com els núvols ennegrien el cel, bufava el vent, plovia a bots i barrals, fins i tot pedra… els pares i mares de 6è, ràpids i àgils van preparar tot el necessari per poder realitzar, tal i com ens mereixíem, la festa final.

Primer vam acomiadar als nostres alumnes de 6è, desitjant-los de nou, que volin i busquin els seus somnis.

Posteriorment, vam acomiadar aquelles famílies, que després d’anys de compartir l’educació dels seus fills/es, deixen el centre. D’altres encara seguirem caminant junts, amb els més menuts de la casa.

Després del sopar, el tradicional ball del fanalet, enguany amb sorpresa incorporada per moure l’esquelet amb un altre ritme, va donar pas a la coreografia preparada pels mateixos alumnes i fou el pas previ al ball final.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible la FESTA!!!

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *