Reconeixement Biblioteca

Benvolgudes famílies, us comuniquem fem partíceps d’un petit reconeixement que ahir ens vam assebentar:

A l’atenció del director o directora,

Benvolgut, benvolguda,

Ens posem en contacte amb vosaltres des del Programa biblioteca escolar “puntedu” per informar-vos que el vostre espai web, o blog, de biblioteca està inclòs en el Directori de blogs i webs de les biblioteques escolars de Catalunya. Aquesta iniciativa té un triple objectiu: difondre la presència de les biblioteques escolars a la xarxa, promoure’n la dimensió virtual i donar a conèixer les bones pràctiques.

El Directori dóna difusió a tots els espais virtuals de biblioteca escolar que compleixin uns determinats criteris de contingut, de respecte en el tractament de la informació i d’actualització. El vostre espai virtual, ara mateix, els compleix.

A partir del curs 2015-2016 reforçarem el lligam entre el Programa i les biblioteques escolars mitjançant el Directori i els espais virtuals de biblioteques, amb un logotip digital de pertinença. Us el fem arribar annex a aquest correu; podeu inserir-lo, si ho desitgeu, en el vostre blog o web, tot enllaçant-lo al Directori.

Aquesta acció vol contribuir a:

Reforçar la xarxa a través de la creació d’un vincle d’anada i tornada amb el Programa de biblioteques.
Fer visible el valor del vostre blog pel que fa al compliment dels requisits marcats pel Programa.

Està previst que el segell es renovi cada curs, si el vostre blog o web manté el compliment dels requisits.

En la confiança que aquesta iniciativa sigui del vostre grat, us demano que feu arribar aquest correu als membres de la vostra Comissió de biblioteca i molt particularment a la persona que la coordina.

 

 
segell_directoriblogs_transparent_300x314

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *