Concert d’Hivern 2015, Línia A

Espectacular espectacle d’Hivern el que ens han ofert l’alumnat de la línia A. Hem pogut viure la història d’uns astronautes que han passat per diferents planetes. Moltes gràcies a tots vosaltres per la dedicació i saber fer, així com a la Carmen, mestra de música que ha creat i dirigit l’espectacle. No ens podem deixar d’anomenar la Isa, muntadora dels vídeos. Igualment agraïm a l’AMPA la gestió i lloguer de tot el material necessari.

A continuació us deixem unes fotos. Esperem que us hagi agradat.

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *