Molta sort Lydia!!!

SKMBT_C22015092416061

“Tot passa; en part, és per això que tot és tan bonic”
Lauren Oliver

Ara fa 30 anys vaig arribar a l’Escola. La meva destinació provisional era Sant Feliu, però la definitiva va ser Molins de Rei, a l’escola Ferran Agulló.

Em vaig alegrar molt quan m’ho van comunicar, perquè, per a mi, Molins ja era conegut, formava part d’una etapa de la meva joventut, on les “colles” de les poblacions veïnes ens trobàvem sovint i compartíem afeccions.

Doncs mireu si em fa de temps, que avui ja m’ha arribat el moment de prendre una nova decisió, la jubilació! Crec que l’entomo amb la mateixa il·lusió i responsabilitat de quan vaig iniciar la carrera professional, ja fa més de 35 anys. M’ho he passat molt bé, he gaudit del treball ,no sempre fàcil, que hem fet plegats mestres, pares i mares, alumnes i personal de l’escola, en un ambient de companyonia, que ens ha permès avançar en tots aquells aspectes que conformen la bonica tasca de l’Educació: educar, ensenyar, compartir, aprendre,escoltar, pensar…

Per tot això, vull agrair a la Comunitat Educativa del nostre centre Josep Maria Madorell les mostres d’afecte i de suport que he rebut al llarg d’aquests anys. I molt especialment, a tots els/les alumnes a qui he tingut la satisfacció de veure créixer i fer-se grans.

No ho dubteu! M’emporto un gran record de la nostra escola i crec que us deixo un trosset del meu tarannà.

“Hora rera hora passa el temps i el temps passat et queda al cor”
Anònim

Una tendra abraçada,

Lydia Camps

Molins de Rei, 25 de setembre de 2015

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *