Avís per ventades

Benvolgudes famílies:

Com debeu haver escoltat, estem en alerta per forts vents. Per aquest motiu demà divendres suspenem els patis i la visita a la Fira de la Candelera. A continuació us exposem l’avís rebut per part del Departament d’Ensenyament.

Hem rebut instruccions del CECAT en relació amb la previsió meteorològica prevista per a les pròximes hores, fortes ventades, i cal aplicar unes mesures específiques per minimitzar els efectes que se’n puguin derivar.

Us informem que heu de tenir en condicions d’ús els espais de confinament que habitualment estiguin previstos per eventualitats d’aquest tipus.

Us recordem també la necessitat de suspendre totes les activitats de l’alumnat la realització de les quals estigui prevista a l’aire lliure, incloses les extraescolars.

Finalment, us demanem que tranquil·litzeu els pares que demanin informació sobre la situació dient-los-hi que segueixin en tot moment les vostres instruccions i sobretot, i per la seva seguretat, que evitin desplaçaments innecessaris.

Quant a Escola Madorell

Escola Josep Maria Madorell de Molins de Rei
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *