Sopar final de curs 2014

Estimades famílies,

El passat dissabte 14 de juny, vam celebrar el Sopar de Final de Curs. Més de 400 persones ens vàrem trobar per compartir un sopar, per cert, estava boníssim. Després vam començar a acomiadar d’un en un, els alumnes que finalitzaven els estudis a l’Escola.

D’altra banda, també vam acomiadar les 9 famílies que deixen el centre, després d’anys compartits. Ens alegrem de poder-los acomiadar, tot i que també ens sap greu dir adéu als nostres alumnes i famílies, però forma part de l’evolució natural.

Moltes gràcies per haver compartit aquests moments.

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *