Ja tenim logotip per l’hort

El mes de novembre, tota l’Escola, va participar en el concurs del logotip de l’hort. Tothom va participar i va fer el seu logo. Els mestres els hi va costar d’escollir els logos finalistes perquè eren molt bonics.

Finalment, va acabar escollint-ne un, i aquell va ser el de l’Amador de la classe de 6è. Li van donar un premi: una cistella d’hortalisses i un diploma com a guanyador del concurs. A partir d’ara l’hort és dirà: DIVERHORT. En el logo hi surten unes verdures molt divertides.

Felicitats Amador

Juliet i Nadia (alumnes de 6è)

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *