Sopar final de curs 2011

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte 18 de juny va ser el torn d’atorgar tot el protagonisme als alumnes de 6è, que enguany deixen el centre després d’haver cursat la seva vida escolar al centre.

Tot va començar cap a les 20 hores, on els nervis s’anaven apoderant d’ells/es i mica en mica la gent anava arribant. Fins que va començar l’acte amb l’entrega de les Orles per part de la Sílvia, tutora, i la Montse, directora. Després de fer fotos van rebre obsequis per part de les famílies i vam procedir a fer les fotos pertinents de grup, just abans de l’esperat moment, l’enlairament dels birrets.

Un cop fet això, fou el torn d’acomiadar a les 17 famílies que enguany deixen l’Escola, ja que no hi ha germans/es al centre. Fou també un moment emotiu.

Això va donar lloc a un sopar on més de 400 persones vam poder gaudir d’allò que havíem cuinat a casa, així que no hi havia lloc a la queixa, jajaja.

Abans del ball va haver-hi una coreografia dels nens/es de 6è a ritme de salsa que va donar pas a l’obertura del ball amb el clàssic balç del fanalet. Un cop trencat el gel vam poder ballar i moure el cos fins entrada la matinada.

Moltes gràcies a tots els pares i mares que heu organitzat el sopar i vau fer d’aquest un dia molt especial pels vostres fills. A vosaltres, alumnes de 6è, només desitjar-vos molta sort en la nova etapa i recordeu que aquesta sempre serà la vostra Escola i que teniu les portes obertes pel que necessiteu. Una abraçada molt i molt forta.

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *