Aprovació Nom a l’Ajuntament

Benvolgudes famílies:

En el Ple de l’Ajuntament d’avui 23 de febrer de 2011 s’ha presentat la proposta de canvi de denominació del nostre centre. Un cop explicada la proposta per part de la Regidora d’Educació, les diferents forces polítiques del Consistori han intervingut, recolzant la proposta i alavant el procés dut a terme.

Finalment s’han sut a terme les votacions i la proposta ha estat aprovada per unanimitat. Aquest fet era indispensable per poder seguir amb la tramitació al Departament d’Educació, que en breu aprovarà el canvi.

El punt s’ha acabat amb la intervenció de la Directora, Montse Mouriño, fent un breu repàs per la història del centre i de com s’ha realitzat el procés, tot convidant a la festa del proper 27 de març on es presentarà la nova imatge de l’Escola.

Moltes felicitats!

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *