Canvi de nom

Benvolgudes famílies:

L’Escola en els últims anys ha passat per diferents canvis. La nova ubicació de l’edifici el curs 2002/2003 va possibilitar un salt en la qualitat i disposar dels espais que necessitàvem. Posteriorment la decisió del Departament d’atorgar una segona línia al centre, i finalment l’ampliació de l’edifici i entrega d’aquest l’any 2010.

Tots aquests motius han anat modificant l’organització i funcionament de l’escola. D’aquí a poc temps gaudirem de la inauguració de l’edifici nou i per aquest motiu, com a cloenda, el Consell Escolar hem aprovat canviar el nom.

Després de diverses reunions i d’estudiar vàries opcions, finalment n’hem escollit dues. Aquestes són:

  • Escola Josep Maria Madorell: fill predilecte de la Vila. Va nèixer i morir a Molins de Rei (1923-2004). Destaquem la seva vinculació a la literatura catalana i especialment en el món infantil i juvenil. Ben coneguda és la seva creació de les Aventures d’en Massagran així com les historietes que periòdicament surtien a la revista Cavall Fort (Jep i Fidel; Pere Vidal…)
  • Escola Carme Sala: va nèixer i morir a Molins de Rei (1910-2003). Destaquem la seva vinculació amb l’eduació visual i artística, especialment com a pintora, dibuixant i il·lustradora. El fet que la seva obra no sigui més coneguda es deu al fet que la Guerra Civil li estroncà la seva carrera. Tot i això, ha estat mestra de moltes generacions de nens/es i adults, i ha creat diverses obres.

Durant els dies 16 i 17 de febrer, podreu trobar en el vestíbul de l’Escola més informació sobre aquests molinencs i el divendres 18 de febrer els pares, mares, tutors/es legals podreu votar per aquell que més us agradi. L’horari serà: de 8.45 a 9.15 i de 16.30 a 17.30 en el mateix vestíbul.

Dilluns 21 us informarem del resultat i començarà un concurs de logotips que doni personalitat pròpia al centre. Amb la circular del resultat també hi adjuntarem les bases de participació. Només us avancem que el període de presentació serà del dimarts 22 de febrer al divendres 4 de març.

Esperem la vostra participació.
Consell Escola

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *