Posa’t la Gorra’09

Benvolgudes famílies,

Un any més la nostra Escola participarà en la campanya d’AFANOC, associació de recolzament als infants que pateixen càncer, amb la campanya “Posa’t la gorra” i la donació voluntària, de 4 euros. Les famílies que vulgueu col•laborar-hi heu de lliurar a la mestra tutora dels vostres fills/es abans del dia 18 de novembre la quantitat esmentada anteriorment dins d’un sobre amb el nom.

Els infants que col•laborin amb la compra de la gorra podran accedir a la Festa que es celebrarà al Zoo de Barcelona el dissabte, 19 de desembre, a partir de les 10 del matí i els adults obtindran un 50% de descompte en la tarifa d’entrada al Zoo. I també a la festa de Molins que es durà a terme al pati de l’Escola Alfons XIII el diumenge 13 de desembre de 10 a 14h.

Abans del dia 11 de desembre lliurarem als alumnes, que hagin pagat els 4 euros, la gorra que dóna accés a la festa del dia 20 de desembre.

Esperant la vostra col•laboració aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

L’ Equip Directiu

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *